Hosola serie geschakelde zonnepanelen

Serie geschakelde omvormers

Omvormers zijn meestal serie geschakeld. Dit betekent dat de zonnepanelen in een groep aangesloten zijn. Deze vorm van schakelen is de meest toegepaste vorm. Het is ook de meest voordelige manier van het aansluiten van zonnepanelen. Zonneboilers.nl gebruikt in bijna alle gevallen een omvormer die gebruikt maakt van twee series. Deze series zijn aangesloten op een MPPT- tracker. Dus iedere omvormer die wij plaatsen heeft twee van deze trackers. Hierdoor wekt het systeem wat serie geschakeld is in de meeste gevallen meer energie op dan wanneer alle zonnepanelen op één serie zijn aangesloten. Schaduwvorming, vervuiling van bladeren of een andere vorm van vervuiling heeft ook minder invloed op de opbrengst van het systeem.

Garantie

De omvormers voor middelgrote systemen die door ons geïnstalleerd worden hebben 10 jaar garantie. Daarnaast is de omvormer uitleesbaar via internet en kunt u op ieder gewenst moment zien hoeveel energie u opgewekt heeft. Hosola omvormers kenmerken zich door de elegante uitstraling, uiterst compacte vormgeving en hoog rendement.
Om de goede werking en lange levensduur te garanderen zijn deze omvormers met de beste componenten gebouwd. Het is niet voor niets dat de omvormers zeer goed uit de testen komen. Dit is dan ook de reden dat wij voor onze klanten deze omvormer met goede garantie aanraden.

Uw besparing?