Over ons

Zonneboilers.nl is een adviserend orgaan van een groep ondernemers, die de handen ineen hebben geslagen om het gasverbruik in Nederland te verminderen. Alle kennis over besparen met betrekking tot verwarming gebruiken wij om een zo hoog mogelijk rendement voor onze klanten te behalen. Uiteraard kunt u geheel vrijblijvend advies krijgen voor wat in uw situatie de beste oplossing is.

De uitvalsbasis waarvandaan wij de zonneboiler aanbieden is Apeldoorn. Centraal gelegen in Gelderland kunnen wij vanuit Apeldoorn heel Nederland bedienen. Onze partners komen bij u uit de buurt, vandaar dat wij niet alleen landelijk dekkend werken, maar ook de service bieden van een regionale installateur.

Voor het advies zijn wij niet gebonden aan merken. Onze installateurs worden met grote zorgvuldigheid geselecteerd. Wij nemen alleen genoegen met de beste producten en leveren hierbij de hoogste garanties. Tevens kunnen wij u voorlichten over belastingvoordelen of zonnepanelen.
Zonneboilers.nl heeft jarenlange ervaring in het duurzaam maken van projecten van variĆ«rende grootte. Van gezin tot woningcoƶperatiemanege tot kalverhouderzwembaden en sportverenigingen, wij leveren onafhankelijk advies op maat.
Vragen over Zonneboilers? Neem contact op