Hotels

Uw gast is koning en u wilt uw gast bedienen zoals u zelf ook bediend wilt worden. Niets is beter dan een goede ervaring om mond-op-mond reclame te genereren en om uw gasten weer terug te laten komen. Om uw gast een zo plezierig mogelijk verblijf te bezorgen zijn slaapcomfort, reinheid en service een groot deel van de uiteindelijke beleving die uw gast heeft. Hier moet achter de schermen hard voor worden gewerkt. Schoonmaken van de kamer, een nette uitstraling van personeel en een restaurant dat iedere wens zo smaakvol mogelijk bij de gast op tafel serveert.

Verminder de lasten van uw hotel

Binnen alle werkzaamheden wordt erg veel warm water verbruikt. Vaatwasmachines draaien overuren en een aangename temperatuur is een vereiste. Daarnaast staan gasten in uw hotel gemiddeld langer onder de douche dan thuis. 

Een zonneboiler is de ideale oplossing om de vaste lasten te verminderen. Tevens bent u verantwoord aan het ondernemen. Laat de zon niet alleen de gasten in uw hotel een prettige dag bezorgen, maar laat deze energiebron ook voor u werken.

Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag een advies aan.