Dunne film zonnepanelen

Dunne film zonnepanelen

Dunne film zonnepanelen, ook wel CIS zonnepanelen genoemd zijn de laatste jaren erg in trekt. Er worden nog niet zoveel  dunne film zonnepalen geplaatst als de “traditionele” monokristallijne zonnepanelen, maar wij zien dat er steeds meer vraag naar dit mooie zonnepaneel komt. Waarom kiezen mensen eigenlijk voor dit CIS paneel, wat zijn de voordelen van een Solar Frontier paneel?

zonnepaneel solar frotier zonneboilers.nl.

zonnepanelen dunne film zonnepanelen

Voordelen van dunne film panelen

Het belangrijkste voordeel van dunne film zonnepanelen is dat deze panelen gemiddeld 10% meer opbrengst (kWh/kWp)hebben dan monokristallijn zonnepanelen. Uiteraard wil het oog wat; dunne film zonnepanelen van Solar Frontier zien er mooieruit en zijn minder opvallend op uw dak dan reguliere zonnepanelen. Dankzij het kleinere formaat van het dunne film zonnepaneel zijn deze panelen op bijna op alle manieren te monteren. Kortom: dunne film zonnepanelen zorgen voor meer opbrengst en hebben een mooier uiterlijk dan reguliere zonnepanelen.

dunne film zonnepanelen zonneboilers.nl

dunne film zonnepanelen van zonneboilers.nl interesse?

Dunne film zonnecellen (ook wel thin-film, zonnecellen) zijn een relatief nieuwe panelen. Ook wel CIS (Koper Indium Selenide) zonnepanelen panelen genaamd. Zonneboilers.nl  verkoopt alleen A-kwaliteit dunne film panelen van de het bekende merk Solar Frontier. De CIS panelen zijn CE- ,TUV-, ISO-, UL-, en/of TUV Rheinland gecertificeerd en met 10 jaar fabrieksgarantie.

Uw besparing?