Douche je rijk

Geld terug bij aankoop van een zonneboiler

Het gebruik van zonne-energie wordt gestimuleerd door de overheid door middel van de Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE). Met deze ISDE subsidie kunnen consumenten en zakelijke gebruikers subsidie krijgen voor de aanschaf van onder andere zonneboilers. Gemiddeld levert dit een subsidie op van € 383,– tot € 1.306,–, afhankelijk van het type systeem. Alle complete HRsolar zonneboilersystemen komen in aanmerking voor deze subsidie.

7942ed2eefc24c8eb1416add480642dd

Cash back actie

Om het gebruik van zonneboilersystemen nog verder te stimuleren, komt HRsolar met een Cashback actie. In combinatie met de ISDE subsidie wordt een zonneboilersysteem zo nog aantrekkelijker gemaakt. HRsolar biedt de consument een cashback actie aan van € 250,– voor de aanschaf van een compleet zonneboilersysteem.

De actie begint op 15 oktober 2016 en eindigt op 15 december 2016. Om gebruik te maken van de actie dienen consumenten, na aanschaf van een HRsolar zonneboilersysteem, hun gegevens en hun aankoopfactuur in te dienen via onze website www.hrsolar.nl/cashbackaanvraag.

Een kopie van de factuur van de aanschaf van het zonneboilersysteem dient toegevoegd te worden. Let op: het type systeem dient duidelijk op de factuur aangegeven te zijn. De datum van de factuur dient in de actieperiode te liggen. Na goedkeuring wordt binnen 2 weken de cashback naar de consument overgemaakt.

Consumenten kunnen aanvragen insturen t/m 31 december 2016.

De actie is geldig op alle complete HRsolar zonneboilersystemen,

bestaande uit:

  • Collectoren
  • Montagemateriaal
  • Voorraadvat
  • Pompset
  • Expansievat
  • Glycol

De systemen die in aanmerking komen voor de Cashback actie zijn:

HRsolar heeft een speciale actie website opgericht: actie.hrsolar.nl. Hierop staat uitleg over de actie, veel gestelde vragen en meer informatie over onze zonneboilersystemen.

HR_Douchejerijk

Heeft u naast een zonneboiler ook interesse in zonnepanelen of zijn pvt-panelen iets voor u? Neem contact op voor meer informatie.